KONKURS
WYGRAJ WESELE W HOLIDAY INN DĄBROWA GÓRNICZA
WYGRAJ WESELE W HOLIDAY INN DĄBROWA GÓRNICZA
Nadchodzi wyczekiwany moment! Ruszamy z konkursem, w którym do wygrania jest wesele w Holiday Inn Dąbrowa Górnicza! Specjalnie na tę okazję stworzyliśmy wydarzenie na portalu facebook.com. Nagroda w konkursie jest niezwykle atrakcyjna – będziemy więc wymagać od Was nieco inwencji. Uchylając rąbka tajemnicy możemy zdradzić, że do wykonania będą cztery nieskomplikowane zadania na naszych profilach. Zaangażujemy Was do odwiedzin naszych profili: facebook.com/Holiday Inn Dąbrowa Górnicza, facebook.com/Zagłębie Smaku oraz facebook.com/RedenPanorama Bar. Warto je więc śledzić.
Tymczasem… odsyłamy do wydarzenia – znajdziecie tam wszystkie niezbędne informacje…
PIERWSZE ZADANIE
Napiszcie w komentarzu pod postem na profilu facebook.com/HolidayInnDąbrowaGórnicza – w dowolnej formie – jak powinno wyglądać Wasze wymarzone wesele
👩❤️💋👨
DRUGIE ZADANIE
Napisze w komentarzu pod postem na profilu Restauracji Zagłębie Smaku, jakie dania serwujecie drugim połówkom? Którą potrawą podbiliście ich serca?
👨🍳
❤️ Przepisy i zdjęcia mile widziane
😀 Liczymy na Waszą kreatywność!
TRZECIE ZADANIE
Napiszcie w komentarzu pod postem na profilu facebook.com/HolidayInnDąbrowaGórnicza – w dowolnej formie – jak powinno wyglądać Wasze wymarzone wesele
👩❤️💋👨
CZWARTE ZADANIE
Przed Wami ostatnie zadanie konkursowe
😍 Tym razem zróbmy wycieczkę w przeszłość – napiszcie w komentarzu pod postem na profilu Holiday Inn Dąbrowa Górnicza, jak przebiegały Wasze zaręczyny, co najbardziej utkwiło Wam w pamięci, czym zaskoczyła Was druga strona (zdjęcia mile widziane)
💍
❤️
KONKURS ZAKOŃCZONY!
14.10.2017
WYNIKI KONKURSU!
20.10.2017 – zwyciężyła Karolina K.
GRATULUJEMY !!!
MENU - PAKIET ZŁOTY
Dla Waszych Gości przygotujemy wykwintne menu z naszej oferty
Napoje
- Sok, woda,
- Bufet kawowo-herbaciany
Bufet z owocami i deserami
- Owoce filetowane i sezonowe
- Ciasta z hotelowej cukierni
- Mini desery w formie musów w trzech smakach
II Ciepła kolacja w bufecie
(jedna propozycja do wyboru)
- Strogognoff w stylu orientalnym z mini kukurydzą, cebulkami perłowymi i kapustą bok choy,
- Potrawka z indyka z pomidorami suszonymi i kaparami,
- Żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem na tradycyjnym zakwasie
I Ciepła kolacja serwowana
(jedna propozycja do wyboru)
- Łosoś na parze, ryż ze szpinakiem, warzywa blanszowane, sos winno pieprzowy,
- Pieczeń wieprzowa, sos własny z orzechami, kluski śląskie, czerwona kapusta z rodzynkami
Bufet zimny
- Tradycyjne mięsa pieczone, roladki, pieczone pasztety,
- Tymbaliki drobiowe,
- Duet śledziowy : w oliwie z cebulą / po węgiersku z papryką,
- Tortilla z kurczakiem, warzywami i sosem słodkim chili,
- Półmisek serów pleśniowych z bakaliami i i żurawiną,
- Grillowane warzywa z łososiem wędzonym i kremem balsamicznym,
- Sałatka z grillowanego kurczaka podana na kruchych sałatach z sosem majonezowym z grzankami,
- Sałatka grecka na sałacie lodowej z fetą, oliwkami, oraz cebulą czerwoną,
- Sałatka z penne z suszonymi pomidorami, oliwkami, karczochami, kolorowymi paprykami , cebulkami perłowymi oraz prażonym bekonem,
- Pikle: pieczarki marynowane, cebulki perłowe marynowane, patisony, korniszonki, papryka, czosnek w ziołach
- Masło smakowe, pieczywo
Deser
(jedna propozycja do wyboru)
- Panna cotta z sosem wiśniowym,
- Tarta z owocami sezonowymi podana na sosie waniliowym,
- Sernik z malinami i sosem owocowym,
- Lody z gorącymi owocami i bitą śmietaną
Danie główne
(jedna propozycja do wyboru)
- Polędwiczka wieprzowa faszerowana kozim serem podana z kaszotto oraz groszkiem cukrowym na winnym sosie,
- Połowa kaczki pieczonej po staropolsku podana z kluskami szpinakowymi, marchewką paryską z imbirem oraz sosem pomarańczowym,
- Tradycyjna rolada wieprzowa faszerowana pieczarkami podana na purée ziemniaczanym z fasolką szparagową w boczku
- Roladka z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem podana z ziemniakami z wody, kalafiorem romanesco i masłem ziołowym
Zupa
(jedna propozycja do wyboru)
- Rosół drobiowo wołowy z pierożkami mięsnymi,
- Krem z borowików aromatyzowany oliwą truflową,
- Krem szparagowy z grzankami,
- Krem pomidorowy z mozzarellą i oliwą
Przystawka
(jedna propozycja do wyboru)
- Pate z kaczych wątróbek z konfiturą z czerwonej cebuli
- Pescacio z łososia i halibuta, mix sałat, oliwki, parmezan, puder truflowy
- Pieczona polędwiczka wieprzowa z karmelizowanymi orzechami, szlachetne sałaty i vinegret
- Łosoś wędzony na grzance z musztardą owocową i granatem
Przed przystąpieniem do konkursu zapoznaj się z regulaminem
POBIERZ