KONKURS

WYGRAJ WESELE W HOLIDAY INN DĄBROWA GÓRNICZA

WYGRAJ WESELE W HOLIDAY INN DĄBROWA GÓRNICZA

Nadchodzi wyczekiwany moment! Ruszamy z konkursem, w którym do wygrania jest wesele w Holiday Inn Dąbrowa Górnicza! Specjalnie na tę okazję stworzyliśmy wydarzenie na portalu facebook.com.  Nagroda w konkursie jest niezwykle atrakcyjna – będziemy więc wymagać od Was nieco inwencji. Uchylając rąbka tajemnicy możemy zdradzić, że do wykonania będą cztery nieskomplikowane zadania na naszych profilach. Zaangażujemy Was do odwiedzin naszych profili: facebook.com/Holiday Inn Dąbrowa Górnicza, facebook.com/Zagłębie Smaku oraz facebook.com/RedenPanorama Bar. Warto je więc śledzić.

Tymczasem… odsyłamy do wydarzenia – znajdziecie tam wszystkie niezbędne informacje…

PIERWSZE ZADANIE

Napiszcie w komentarzu pod postem na profilu facebook.com/HolidayInnDąbrowaGórnicza – w dowolnej formie – jak powinno wyglądać Wasze wymarzone wesele 👩‍❤️‍💋‍👨

DRUGIE ZADANIE

Napisze w komentarzu pod postem na profilu Restauracji Zagłębie Smaku, jakie dania serwujecie drugim połówkom? Którą potrawą podbiliście ich serca?👨‍🍳❤️ Przepisy i zdjęcia mile widziane 😀 Liczymy na Waszą kreatywność!

TRZECIE ZADANIE

Napiszcie w komentarzu pod postem na profilu facebook.com/HolidayInnDąbrowaGórnicza – w dowolnej formie – jak powinno wyglądać Wasze wymarzone wesele 👩‍❤️‍💋‍👨

CZWARTE ZADANIE

Przed Wami ostatnie zadanie konkursowe 😍 Tym razem zróbmy wycieczkę w przeszłość – napiszcie w komentarzu pod postem na profilu Holiday Inn Dąbrowa Górnicza, jak przebiegały Wasze zaręczyny, co najbardziej utkwiło Wam w pamięci, czym zaskoczyła Was druga strona (zdjęcia mile widziane) 💍❤️

KONKURS ZAKOŃCZONY!

14.10.2017

WYNIKI KONKURSU!

20.10.2017 – zwyciężyła Karolina K.

GRATULUJEMY !!!

 

REKOMENDACJE

Sala Weselna w tym obiekcie polecana jest przez SaleWeselne.com

MENU - PAKIET ZŁOTY

Dla Waszych Gości przygotujemy wykwintne menu z naszej oferty

Napoje

  • Sok, woda,
  • Bufet kawowo-herbaciany

Bufet z owocami i deserami

  • Owoce filetowane i sezonowe
  • Ciasta z hotelowej cukierni
  • Mini desery w formie musów w trzech smakach

II Ciepła kolacja w bufecie

(jedna propozycja do wyboru)

  • Strogognoff w stylu orientalnym z mini kukurydzą, cebulkami perłowymi i kapustą bok choy,
  • Potrawka z indyka z pomidorami suszonymi i kaparami,
  • Żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem na tradycyjnym zakwasie

I Ciepła kolacja serwowana

(jedna propozycja do wyboru)

  • Łosoś na parze, ryż ze szpinakiem, warzywa blanszowane, sos winno pieprzowy,
  • Pieczeń wieprzowa, sos własny z orzechami, kluski śląskie, czerwona kapusta z rodzynkami

Bufet zimny

  • Tradycyjne mięsa pieczone, roladki, pieczone pasztety,
  • Tymbaliki drobiowe,
  • Duet śledziowy : w oliwie z cebulą / po węgiersku z papryką,
  • Tortilla z kurczakiem, warzywami i sosem słodkim chili,
  • Półmisek serów pleśniowych z bakaliami i i żurawiną,
  • Grillowane warzywa z łososiem wędzonym i kremem balsamicznym,
  • Sałatka z grillowanego kurczaka podana na kruchych sałatach z sosem majonezowym z grzankami,
  • Sałatka grecka na sałacie lodowej z fetą, oliwkami, oraz cebulą czerwoną,
  • Sałatka z penne z suszonymi pomidorami, oliwkami, karczochami, kolorowymi paprykami , cebulkami perłowymi oraz prażonym bekonem,
  • Pikle: pieczarki marynowane, cebulki perłowe marynowane, patisony, korniszonki, papryka, czosnek w ziołach
  • Masło smakowe, pieczywo

Deser

(jedna propozycja do wyboru)

  • Panna cotta z sosem wiśniowym,
  • Tarta z owocami sezonowymi podana na sosie waniliowym,
  • Sernik z malinami i sosem owocowym,
  • Lody z gorącymi owocami i bitą śmietaną

Danie główne

(jedna propozycja do wyboru)

  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana kozim serem podana z kaszotto oraz groszkiem cukrowym na winnym sosie,
  • Połowa kaczki pieczonej po staropolsku podana z kluskami szpinakowymi, marchewką paryską z imbirem oraz sosem pomarańczowym,
  • Tradycyjna rolada wieprzowa faszerowana pieczarkami podana na purée ziemniaczanym z fasolką szparagową w boczku
  • Roladka z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem podana z ziemniakami z wody, kalafiorem romanesco i masłem ziołowym

Zupa

(jedna propozycja do wyboru)

  • Rosół drobiowo wołowy z pierożkami mięsnymi,
  • Krem z borowików aromatyzowany oliwą truflową,
  • Krem szparagowy z grzankami,
  • Krem pomidorowy z mozzarellą i oliwą

Przystawka

(jedna propozycja do wyboru)

  • Pate z kaczych wątróbek z konfiturą z czerwonej cebuli
  • Pescacio z łososia i halibuta, mix sałat, oliwki, parmezan, puder truflowy
  • Pieczona polędwiczka wieprzowa z karmelizowanymi orzechami, szlachetne sałaty i vinegret
  • Łosoś wędzony na grzance z musztardą owocową i granatem
Przed przystąpieniem do konkursu zapoznaj się z regulaminem
POBIERZ